Preturi

Preturi
In lista de mai jos, sunt mentionate preturile noastre orientative pentru traduceri autorizate , din diferite domenii, cum ar fi: tehnic, economic, bancar, medical, juridic, IT, publicitar etc. Acestea pot fi negociate si modificate in functie de dificultatea textului, de termenul de predare a documentului/proiectului tradus, dar si de dimensiunea acestuia.
 Engleza – Romana: 20 RON/Pagina
 Romana – Engleza: 20 RON/Pagina
 Spaniola – Romana: 20 RON/Pagina
 Romana – Spaniola: 20 RON/Pagina
 Engleza – Spaniola: 24 RON/Pagina
 Spaniola – Engleza: 24 RON/Pagina
etc

Mentiuni
Tarifele sunt calculate pentru 1 pagina, o pagina insemnand 2000 de caractere cu spatii.
In cazul documentelor sub 2000 de caractere cu spatii, tariful se aplica pentru 1 pagina.
Pentru documentele standard, tipizate(caziere, acte stare civila, carte identitate etc) tarifarea se aplica per document.
Taxa de urgenta este de 20% din pretul total al traducerii si se aplica pentru documente de maxim 5 pagini, pentru traduceri solicitate si efectuate in aceeasi zi.

Comanda
Pentru a consulta unul dintre traducatorii nostri autorizati in vederea realizarii unei traduceri, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa traduceri@tradenglezaspaniola.ro in care sa descrieti tipul documentului pe care doriti sa il traduceti si numarul de pagini al acestuia. Pentru o estimare cat mai exacta a costului traducerii, este indicat sa atasati la e-mail si documentul care se doreste a fi tradus.

Preturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top